Jdi na obsah Jdi na menu
 


vzkazy pro nás - pro vás; vzkazy jsou doručeny na náš e-mail

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fotky

(Stanislavovi, 26. 7. 2012 0:06)

Jelikož je kapacita stránek omezena.Přidali jsme odkaz na náš facebook kde jsou uloženy další fotky ze svatby.Odkaz je v hlavním menu vespod vlevo.

rozvoz

(soused Stepan, 14. 7. 2012 19:38)

cau sousede v chomoutu, posli mi cislo na mobil, nemam kontakt, prijedeme v noci z dovoleny, a pojedu rozvezt nejaky vopity... Tak at vas najdu. 606640111

A JE TO TADY.

(Stanislavovi, 14. 7. 2012 2:51)

Těšíme se na všechny svatebčany, snažili jsme se ze všech sil , aby vám s námi bylo dobře. Ne vše se podařilo, ale jíst a pít co bude a muzika nám taky zahraje. Přejeme vám hezky strávený den a naviděnou u nás doma.

Mirka, Jarda a dvě princezny Lů a Naty.

Krátké předsvatební zpravodajstí

(Ti jenž nevědí co činí, 12. 7. 2012 20:04)

Sál zajišten, sál vyzdoben, sál naplněn jídlem a pitím.
Pivo naraženo.
Víno navezeno.
Změny v zasedacím pořádku provedeny(ať žije chaos).
Žádná jmenovka nechybí.
Led ve výrobě(bude zima).
Kontrolní konzumace koláčků-stav nezměněn výborné.
... a pořád ještě není vše připraveno.

REZERVACE ulice schválena.

(Ti jenž nevědí co činí., 12. 7. 2012 1:42)

Dnes byly osazeny dvě značky vymezující pravou stranu ulice(naší stranu ulice) pro parkování svatebních hostů.Takže parkujte na naší straně, je rezervována pouze pro vás. Vše je řádně úředně povoleno.
Ulice je rezervována od 9:00 do 12:00.
Přijíždějte prosím zeshora(za závorama do leva, třetí odbočka vpravo do Raisovi ulice a hned točit doprava) , odjíždět budeme dolů.

Sousedská ...

(Iva Ramešová, 11. 7. 2012 17:38)

Drazí novomanželé,

s velkým dojetím jsem si prohlédla Vaše stránky, které jsou perfektně, vtipně a s vypovídající schopností zpracovány. Je pro mne velkým štěstím, mít v ulici takové sousedy. Vzdělané, přitom skromné, velmi pracovité a s láskou vychovávající dvě nádherné dcerušky. Do manželského života Vám přeji hodně lásky, pevné zdraví a také zplození syna - pokračovatele rodu. Jen okrajově se musím přiznat, že v období Vašeho namlouvání jsem si dlouho myslela, že jste sourozenci, kteří se k sobě perfektně chovají - prostě jste typově stejní !!!
Ještě musím dodat, že jsem osobně poznala Mirčinu maminku - pracovitou, povahově nekonfliktní paní, je mi moc líto, že se nemůže účastnit těchto pro Vás nádherných dnů, zklamalo ji zdraví a nebylo jí dopřáno radovat se z Mirčiných dětí. Jinak Vám slibuji, že jsme Vám s manželem kdykoliv k dispozici, já třeba jako hlídačka dětí a oba jako pomocníci v nouzi...

Pečení koláčků

(Ti jenž navědí co činí, 8. 7. 2012 10:04)

V pátek a v sobotu probíhalo pečení koláčků. Nejdříve ty nejlepší z nelkepších připravily náplně.V sobotu ještě za ranního kuropění, kdy ještě krajové specialistky na hromadnou výrobu pospávaly a nabíraly sílu na maximální výkon, provedly zkušební várku, až poté, co vrchí krajářka Věra vše odsouhlasila, bylo vše připraveno.

Poté, co se krajářky koláčkářky sešly ve své obvyklé sestavě, vše se rozlelo jak na drátku. Byly použity nové technologie vykrajování, byla zvolena nová krajově neobvyklá velikost koláčků a to vše proto, aby ještě více vynikla chuť našich koláčků. Napečeno bylo do oběda a všichni se mohli s radostí rozejít. Koláčky jsou dobře zachlazeny a připraveny k expedici pro vaše jazýčky.

Za to vše můžeme vděčit:

Věře, Jarušce, mamce, taťkovi, Markétě, Šárce, Lence, Světle a samozřejmě nevěstě.

Re: Pečení koláčků

(Šárka, 9. 7. 2012 21:04)

Jeee, fotecky jsou tu taky. Super! :o)

Re: Re: Pečení koláčků

(Šárka, 9. 7. 2012 21:05)

Peceni bylo moc fajn. Rady jsme pomohly. :o)

Re: Pečení koláčků

(Lenka, 10. 7. 2012 15:49)

Nemáte zač, Tarzánci:-)
Taky se už chlubím, že jsem slavná pekařka svatebního cukrovíčka:-)))
V sobotu se na vás těšíme:-)

Milá Mirko,

(Bohuslava Grossmannová, 5. 7. 2012 19:52)

Velice nás potěšilo Tvé pozvání na Vaši svatbu, ale poněvadž jsme již ve věku, kdy nám tak daleké cestování dělá problémy, tak se velice omlouváme,že nepřijedeme. B.Grossmannová
Blahopřání zasíláme poštou.Pozdravujeme nastavajícího manžela i krásné holčičky.Prohlédli jsme si fotoalbum.

Ahoj
taky přeji vše nej do manželského života.Jana Rabinská(Grossmannová)
(rabinska@email.cz)

Róba

(Tante Stana, 12. 6. 2012 16:52)

Díky za ofiko pozvání k hodokvasu, návrhy dodám obratem, vzhledem k tomu, že mi dobrý vkus nikdy nechyběl a navíc mám cit pro efektní materiál, máte se na co těšit .....

Svatební dary

(Pic, 28. 5. 2012 22:14)

Zdá se že jste nezachytili nový trend ... i náročným lidem stačí krabice vína. Nejdřív příjemné očekávání .... velké překvapení ... krátce se s ní pomazlí .... pak ještě větší překvapení z dalších gratulantů ... pak jim tu krabici asi vezmou ... ale stejně na ni budou vzpomínat celý život. To je dárek 8-O

Re: Svatební dary

(Ti jěž nevědí co činí., 2. 6. 2012 18:26)

ANO, ač vcelku mladí nezachytili jsme nový trend.Dík za informaci a vše je již napraveno.

Dobrá zpráva

(Novomanželé, 8. 4. 2012 14:14)

Jedna z velmi logistických náročných akci se zdárně chýlí k vyřešení a myslíme , že jedno z malých překvapení se zdaří. Je to sice proti tradicím, ale i svatby se mění.

Soutěž o dvě Šampaňské Bohemia Demi Sec

(Novomanželé, 6. 3. 2012 21:17)

Abychom předešli dotazům, copak asi budou mít nevěsta a ženich na sobě. Připravili jsme pro vás soutěž v návrhu šatů či obleku novomanželů. Pro lepší inspiraci, jde opravdu o fotografie svatebních šatů a obleku. Návrhy nám buď zašlete na e-mail, nebo vaše návrhy doneste na svatbu formát A5. Na Hostině vystavíme originál fotek a oceníme vítězný návrh.

:-D!

(Tante Stana, 4. 3. 2012 9:30)

Dobrá práce, "Únzérejungen", těšíme se ;-)!!!!